به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه پیام نور، دکتر علم الهدی با اشاره به رسالت بنیاد خیرین دانشگاه پیام نور افزود: این بنیاد یک مؤسسه خیریه غیر دولتی دانشگاهی است که با هدف حمایت از دانشجویان کم برخوردار و فراهم کردن امکان تحصیل برای دانشجویانی که به خاطر نداشتن سرمایه از آن باز میمانند، تأسیس شده است.
وی اظهار داشت: دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی که در سراسر کشور دارای مراکز و واحد است، توانسته قشر عظیمی از دانشجویان را به ویژه از مناطق محروم تحت پوشش خود داشته باشد.
وی شهریه پایین دانشگاه پیام نور را یکی از ویژگیهای مهم این دانشگاه دانست و یادآور شد: شهریه دانشگاه پیام نور یک سوم دانشگاههای شهریه بگیر است و همین امر نیز باعث شده اکثر دانشجویان این دانشگاه را برای تحصیل برگزینند اما با وجود این شهریه پایین نیز، بسیاری از دانشجویانی که از قشر آسیب پذیر هستند، نمیتوانند شهریه خود را پرداخت کنند.
وی نظام آموزشی سخت در دانشگاه پیام نور را دومین ویژگی مثبت این دانشگاه عنوان کرد و اظهار داشت: نظام چانه زنی بین استاد و دانشجو در دانشگاه پیام نور وجود ندارد و از آنجا که کلیه آزمونهای این دانشگاه به صورت متمرکز انجام میشود، دانشجو باید برای گذراندن واحدهای درسی خود، منبع معرفی شده را به طور کامل خوانده و امتحان دهد.
وی افزود: نظام آموزشی دانشگاه پیام نور و سخت گیری در این نظام برای گذراندن واحدهای درسی، موجب میشود که دانشجویانی که مشکل مالی ندارند، دانشگاههای دیگر را برای تحصیل برگزینند و از این جهت دانشجویانی بیشتر در این دانشگاه میمانند که به لحاظ مالی آسیبپذیرترند و برای ادامه تحصیل و پرداخت هزینههای خود نیازمند حمایت هستند.
علم الهدی به توانایی علمی بالای دانشجویان دانشگاه پیام نور اشاره کرد و یادآور شد: پذیرش دانشجویان دانشگاه پیام نور در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاههای مادر و موفقیت آنها در آزمون وکلا طی سالهای متمادی نشان داده است که دانشجویان این دانشگاه بسیار مستعد بوده و از سطح علمی بالایی برخوردار هستند.
وی افزود: بدون شک، حمایت از این استعدادها میتواند نقش بسیار ارزندهای در رشد و تعالی کشور داشته باشد و امید که این بنیاد بتواند استعدادهای ناشناخته کشور را شناسایی کرده و با حمایت از آنها، بسترهای پیشرفت و اعتلای آنها و کشور را فراهم کند.
نظر شما